Home

Welkom op de website van Albert Rozijn uit Oosterhout(Gld.)

Ik ben geboren op 15-04-1960 in Didam, thans de Gemeente Montferland. Ik ben in de duivensport terecht gekomen door mijn 3 broers, die nog steeds aktief meevliegen in Didam. Ik ben begonnen als 12 jarige jongen bij De Rode Doffer in Loil - Didam. Dat toen hoorde tot de kring Doetinchem en dat hoorde weer tot de afdeling Salland. Er werden vele prijzen en kampioenschappen gewonnen in de vereniging, kring Doetinchem, fondclub, V.N.C.C., midfondclub en dergelijke.

Nu ben ik (sinds de verhuizing in 2006 naar Oosterhout (Gld.) lid van DE TOEKOMST in Elst (Gld.) dat op haar beurt weer deel uit maakt van de Kring 3 van de Regio 4 van de Afdeling 8. En de laatste jaren zit ik weer bij de Generaal Kampioenen. Ik heb met de verhuizing alleen de beste duiven en de kopvliegers meegenomen naar Oosterhout (Gld.) zoals :

  • De Schalielijn, via J. Heijmen uit Didam

  • De Bontelijn, via Fam. Rozijn uit Didam

  • Superkoppel, via H. van Zuylen uit Rosmalen

Al snel bleek dat je winnaars uit winnaars kweekt uit de vele kopprijzen en kampioenschappen die gewonnen werden op het nieuwe adres in de vereniging, de kring, de regio en de midfondclub.

 

Ik wens u veel kijk- en leesplezier op mijn site en ik zou het erg waarderen als u een reactie zou willen plaatsen in mijn gastenboek.

 

Albert Rozijn

 

 

~ Albert, met de Bongers Doffer ~